Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


Άστεγος επέστρεψε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και έγινε πλούσιος-Δείτε πως! 
Με 150.000 δολάρια ανταμείφθηκε ένας
άστεγος στις ΗΠΑ επειδή επέστρεψε ένα ...

δαχτυλίδι αρραβώνων στην κάτοχό του, όταν αυτή το έριξε κατά λάθος στο κυπελλάκι του.
Πριν από ένα μήνα, ο Μπίλι Ρέι Χάρις κοιμόταν κάτω από μια γέφυρα στο Κάνσας Σίτι. Όλα άλλαξαν, όταν η Σάρα Ντάρλινγκ σταμάτησε για να τον βοηθήσει, άνοιξε το πορτοφόλι της και μαζί με κέρματα έριξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κυπελλάκι του.

Αμέσως μόλις το συνειδητοποίησε, επέστρεψε για να τον ρωτήσει αν το έχει δει. Κι εκείνος της το έδωσε παρά την μεγάλη αξία του κοσμήματος και την μεγάλη ανάγκη του ίδιου για χρήματα. Αυτή η κίνηση του Μπίλι Ρέι Χάρις συγκίνησε την γυναίκα η οποία του έδωσε ως αντάλλαγμα όλα τα μετρητά που είχε στο πορτοφόλι της.

Όταν επέστρεψε σπίτι αποφάσισε να κάνει έρανο στο Διαδίκτυο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Στην Ιστοσελίδα (http://www.giveforward.com) περιγράφει την ιστορία της και συστήνει στους επισκέπτες τον «τίμιο άστεγο».

Η ανταπόκριση εξέπληξε ακόμη και τους ίδιους. Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν 150.000 δολάρια από 6.000 ανθρώπους που αφήνουν και σχόλια κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Ο έρανος αυτός ολοκληρώνεται σε 80 ημέρες. Εως τότε, ο άστεγος θα έχει συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά ενός ευρύχωρου διαμερίσματος.

«Ενας διαβολάκος... μου έλεγε να κρατήσω το δαχτυλίδι. Αλλά τελικά απάντησα ότι το είχα φυλάξει για να της το επιστρέψω. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε σε τοπικός τηλεοπτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Κάνσας KCTV ο Μπίλι Ρέι Χάρις.

«Μεγάλωσα με τον παππού μου που ήταν ιερέας και ευτυχώς ακολουθώ ακόμη τις αρχές που μου δίδαξε» σχολίασε.
Δεν είναι η πρώτη που επιστρέφει πράγματα μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά έως σήμερα, όπως είπε, το δώρο που του έκαναν ήταν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

«Δεν το αξίζω. Νιώθω ότι είναι παράλογο να επιστρέφεις κάτι που δεν σου ανήκει και να συμβαίνει κάτι τόσο μεγάλο» είπε χαμογελώντας ο διάσημος πλέον άστεγος.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου