Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

CHURROS (ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ)


Εύκολα και γρήγορα και τραγανά λουκουμαδάκια της στιγμής, χωρίς μαγιά. Μία Μεξικάνικη συνταγή.

Υλικά (Για 20 περίπου κομμάτια πάχους δακτύλου)
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Λίγο αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη με κανέλλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζω το νερό, το λάδι και το αλάτι να βράσουν. Μόλις βράσουν αποσύρω από τη φωτιά, ρίχνω μέσα το αλεύρι και ανακατεύω μέχρι να γίνει μία ζύμη που κολλάει. Γεμίζω ένα κορνέ με τη ζύμη με το οποίο ρίχνω κομμάτια στο τηγάνι και τα τηγανίζω μέχρι να ροδίσουν και να αποκτήσουν καφεκίτρινο χρώμα. Πασπαλίζω με ζάχαρη και κανέλα. Ειναι...μουρλια!!!


http://lopis-place.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου